DÁREK PRO VŠECHNY ZÁKAZNÍKY SKLOMATU, SLEVA 10% NA SKVĚLÉ, SVRCHNĚ KVAŠENÉ PIVO, ZADEJTE KÓD 33195570 V KOŠÍKU NA www.pivovar-arogant.cz

BLOG - Uchycení zrcadla v interiéru

Uchycení zrcadla v interiéru, jak přilepit zrcadlo? Lepidlo, páska, nebo speciální držáky?

Zkusíme vám poradit. Zrcadlo je úžasným bytovým doplňkem (rozšiřuje a prosvětluje místnost), ale nejen to, dodá vašemu interiéru notnou dávku originality.

1.Lepení

Zrcadlo se přilepí pomocí silikonového lepidla přímo na stěnu či obklad. U nás se vám nestane, že bychom vám doporučili špatný silikon či lepidlo. Vše co máme v eshopu je vhodné pro nalepení zrcadla. V případě lepení silikonem je důležité zrcadlo zafixovat (aby nesjíždělo) po dobu cca 24 hodin než silikon ztvrdne a bude plnit svou funkci. Silikon vám prodáme v našem e-shopu.

Fixaci lze také provést pomocí lepidla Mamut v kombinaci se silikonem. Hlavní výhoda je okamžité přilepení bez čekání.

V obou případech přilepíte zrcadlo přesně tam kam potřebujete na milimetr přesně.

2.Pověšení

Na zadní stěnu zrcadla se přilepí pomocí silikonu plechy s otvorem pro skobu. Tento způsob uchycení je vhodný kombinovat s bezpečnostní fólií. Ta je nalepena na zadní straně zrcadla a v případě rozbití drží zrcadlo pohromadě. Účel je jediný, minimalizovat možnost poranění při rozbití.

Uchycení zrcadel v e-shopu

3.Vrtání

Dnes se již nepoužívá. Důvod je prozaický, zrcadlo je silné pouze 4mm a vrtáním se materiál může oslabit tak, že by pak zrcadlo při dotažení mohlo prasknout.