DÁREK PRO VŠECHNY ZÁKAZNÍKY SKLOMATU, SLEVA 10% NA SKVĚLÉ, SVRCHNĚ KVAŠENÉ PIVO, ZADEJTE KÓD 33195570 V KOŠÍKU NA www.pivovar-arogant.cz

BLOG - Rám, rámy, rámečky na fotografie, na zrcadla, obrazy, ale třeba i na puzzle

Co je vlastně rám? Dekorativní obruba. Rámování má jediný cíl, jednodušší vystavení díla, zároveň rám plní i funkci ochrannou. Rám může zvyšovat estetickou funkci a zaměření pozornosti.

Rámování fotografií

Nemusíte být zrovna profesionální fotograf, stačí, že fotografujete rádi. Co pak s fotkami děláte? Ukládáte do cloudu? A co děláte s těmi nejlepšími? Co je zarámovat a vystavit, abyste je měli na očích každý den?



Pokud chcete fotografie do rámečku pod sklo, je lepší mít papírovou fotku v matu. Eliminujete tím odlesky a nebudete mít pod sklem "mapy". Jak vybrat samotný rámeček? Samozřejmě záleží na vašem interiéru, je rozdíl, jestli máte doma vymalováno na bílo či máte stěny barevné, jestli máte byt zařízen jednoduše, nebo jestli jste milovníky rustikálního nábytku. Vkusu se meze nekladou, vybírejte to co se vám líbí.

Rámování fotografií

Rámování na míru

Potřebujete speciální formát? Fotografie mohou mít téměř jakýkoliv formát, opravdu. Nebo chcete zarámovat puzzle, dětské výkresy, plakát, zrcadla, obrazy.... Ani to není problém, zkuste rámování na míru!

Rámování fotografií

Poslední módní trend v rámování je dekorování stěn obrázky uspořádaných do celků, ty, podobně jako mozaika, společně vytvářejí jeden obraz.

Ani vzdálenost není problém. Jste z Ostravy, Prahy, Českých Budějovic, Opavy, Brna, odjinud? Rám vám pošleme přepravní společností, bezpečně a rychle. Od 5 KS doprava ZDARMA

Zimní zahrady - kvalitně a spolehlivě