DÁREK PRO VŠECHNY ZÁKAZNÍKY SKLOMATU, SLEVA 10% NA SKVĚLÉ, SVRCHNĚ KVAŠENÉ PIVO, ZADEJTE KÓD 33195570 V KOŠÍKU NA www.pivovar-arogant.cz

BLOG - Proč je sklo v kuchyni lepší než obklady

Sklo místo obkladů, sklo v kuchyni, sklo v interiéru

Chcete originální kuchyň, kterou moc jiných lidí nemá? Vyžadujete, aby byla krásná a zároveň praktická? Jste tady správně.

Zkusíme vás přesvědčit o kvalitě skla Lacobel, které je pokryté na jedné straně vysoce kvalitním lakem. Toto sklo učiní z vaší kuchyně oázu krásy a praktičnosti.

Lacobel nabízí atraktivní paletu módních barevných odstínů. Je neuvěřitelně odolný a proto se hodí jako obklady na stěny. S úspěchem se používá i na nábytek, standardní a posuvné dveře a vše si zachová svůj originální vzhled po dlouhou řadu let. Precizní výrobní proces je zárukou jednotného a zářivého vzhledu. Nanášení vysoce kvalitního laku na zadní stranu skla zajišťuje jeho bezchybnou přilnavost. Pokud chcete vyšší ochranu proti rozbití, dodáváme sklo s fólií SAFE+, která poskytuje vyšší ochranu. Navíc laky pro skla Lacobel jsou šetrné k životnímu prostředí, nepoškozují kvalitu vnitřního ovzduší.

Sklo Lacobel se skvěle kombinuje s jinými materiály jako např. dřevo, ocel, kámen...a proto bude vaše kuchyň neopakovatelná.

Sklo je velmi trvanlivý, tvrdý, a snadno udržovatelný materiál. Jen si musíte dát pozor, aby vaše čistící prostředky neobsahovaly kyselinu fluorovodíkovou, fluor, chlor nebo deriváty amoniaku, jelikož mohou zničit dekorativní povlak nebo povrch skla.

Zkuste do své kuchyně krásné, originální obložení, které se vám bude snadno udržovat. Skleněné obklady od firmy SKLOmat jsou tvrzené a tedy vysoce odolné vůči nárazům i tepelným vlivům. Nestárnou, i po letech budou vypadat jako nové. Montáž je jednoduchá, díky tomu že neuděláme téměř žádný nepořádek, skleněné obklady můžeme instalovat i do již hotové kuchyně. Na sklo natiskneme motiv dle vašeho přání, vše precizně vyrobíme na míru vašim požadavkům.